NPF-säkra alla förskolor och skolor

Ulrica Brogren

52 år från Kungälv
Speciallärare
Kandidat #13, Kommunfullmäktige / Socialdemokraterna i Kungälv

Mitt namn är Ulrica Brogren och är en kvinna mitt i livet.
Till vardags arbetar jag som speciallärare med elever som har funktionsvariationer. I mitt yrke möter jag både elever och vårdnadshavare och tillsammans arbetar vi för att alla elever skall nå målen att bli så självständiga som möjligt. Det gäller att anpassa utefter varje elevs behov.

Alla elever har rätt att lyckas i skolan. Jag vet att om vi NPF- säkrar Kungälvs kommuns förskolor och skolor skulle alla barn/elever få bästa möjliga start i livet.

Ja till att NPF säkra alla kommunala förskolor och skolor

Det finns många vägar till målet, huvudsaken är att vi börjar någonstans. En skola som är anpassad för alla elever handlar om vilket samhälle vi vill leva i. Inkludering i skolan handlar om rätt till närvaro och att få vara en del av den gemenskapen som finns. >> Läs mer >>

 

 


Se fler texter av Ulrica

 

Besök: 201