Skip to content

Facebook

Socialdemokraterna Kungälv
Socialdemokraterna Kungälv
Socialdemokraterna vill att det ska vara bra på arbetsmarknaden för alla.

Oavsett om du är tjänsteman eller LO arbetare. Situationer där löner dumpas och villkor är oseriösa skall alltid, alltid bekämpas.
Socialdemokraterna Kungälv
Socialdemokraterna
SVENSKA LÖNER OCH VILLKOR SKA GÄLLA PÅ SVENSKA VÄGAR! Nu är det slut med oseriösa lycksökare som konkurrerat ut hederliga åkeriägare med sämre löner och villkor för att fylla sina egna fickor på svenska löntagares bekostnad! Idag blev det klart om nya regler som ska skapa ordning och reda på vägarna. Hör vad lastbilschauffören Emma tycker om det och dela videon om du håller med!
Socialdemokraterna Kungälv
Socialdemokraterna Kungälv
I Kungälv behandlas Sverigedemokraterna som alla andra partier. Lika mycket insyn, lika mycket delaktighet i alla möten, liksom tillgång till allt underlag. En rättvis och jämlik behandling.
Socialdemokraterna Kungälv
Socialdemokraterna Kungälv
I Västra Götalandsregionen är vi Socialdemokrater i opposition och det är en borgerlig minoritet som styr sjukvården. Socialdemokraterna i regionen vill korta köerna. Den som blir sjuk ska få vård- inte få en plats i kön!
Socialdemokraterna Kungälv
Socialdemokraterna Kungälv
Avskaffa 24 timmarsparkeringen och stoppa orimliga taxehöjningar för Marstrandsfärjan!

Kommunstyrelsens ordförande Miguel Odhner (s)
Socialdemokraterna Kungälv
Socialdemokraterna Kungälv
LSS (Lagen om stöd och service) och dess olika rättigheter har inneburit en enorm förbättring av levnadsvillkoren för många med funktionsnedsättning. Alla som har behov av stöd och service ska ha rätt till detta i enlighet med den rättighetslagstiftning som finns i vårt land.
Socialdemokraterna Kungälv
Socialdemokraterna Kungälv
Vänner, jag har lite nyheter att dela med mig av 😄 Till årsskiftet byter jag utskott till Utbildningsutskottet.

Mitt beslut beror på två skäl:

Det ligger i Göteborgsområdets och mina medlemmars intressen att vi 3 valda riksdagsledamöter från valdistriktet arbetar i olika utskott och bevakar skilda politiska områden. Det är en styrka som vi har saknat och därför ett beslut jag har landat i som distriktsordförande.

För det andra ligger utbildningsfrågorna mig väldigt varmt om hjärtat. Det är tack vare det svenska utbildningssystemet som jag har kunnat jaga mina drömmar. Jag känner en enorm stolthet över vårt utbildningssystem som en grundsten i vårt välfärdsland, men ärligt talat också en oro för utvecklingen av svensk skola. Vi har allvarliga utmaningar med segregation och skolan måste bidra till att minska ojämlikheten i sitt kompensatoriska uppdrag, inte öka klyftor i samhället. Likvärdighet av svensk skola, att rekrytera och bibehålla personal och det livslånga lärandet är frågor som är i centrum för oss Socialdemokrater.

Jag är verkligen förväntansfull och ser fram emot att få lära mig allt jag kan den närmaste perioden, tillsammans med mina nya kollegor i Utbildningsutskottet och med all klokhet som finns i samhället och inom partiet.

Jag vill också passa på att tacka mina kollegor i Utrikesutskottet, inte minst gruppledare Kenneth G Forslund, för ett otroligt spännande och lärorikt år. Jag släpper inte mitt internationella engagemang utan kommer fortsätta bevaka utrikespolitiska frågor under mandatperioden.

Scroll To TopEngagera dig »