Ulrica Brogren, Lärare för yngre åldrar, Kungälv

Ulrica Brogren

Om mig

Är kvinna, mamma, fru och lärare. Har under åren lärt mig att man alltid lär sig och att saker har ofta fler än en sida. Är för rättvisa, jämlikhet och att även den svaga skall få möjligheter i vårt samhälle.

Jag vill

Jag är för en skola för alla. Det innebär att skolan skall anpassas efter eleven och inte att eleven skall anpassas efter skolan! Alla barn vill göra rätt bara vi ger förutsättningarna.
Jag vill kämpa för ett fortsatt starkt LSS. Det innebär att man som barn skall få det stödet man behöver. Det innebär också att man som vårdnadshavare skall ha rätt till stöd så att man klarar av sitt vårnadskap på bästa möjliga sätt.

Kandidatur

Jag kandiderar till Kungälvs kommunfullmäktige 2018-2022 och står på plats nummer tjugofyra.

Kontakta mig

Telefon: 0706-222525

Kryssa mig för alla barns rätt!