Susanne Jönsson, Undersköterska, Kärna

Susanne Jönsson

Om mig

1995 beslutade jag mig för att sluta sitta hemma och gnälla över hur samhället ser ut så då gick jag med i Socialdemokraterna. Valet 1998 Så fick jag förtroendet får medborgarna i Storumans kommun att sitta i Kommunfullmäktige. Jag fick också uppdrag i Folkhögskolans styrelse, ABF, Socialförsäkringsnämnden, Storumans Energistyrelse, Storumans flygplatsstyrelse. 2011 flyttade jag ner till Kärna och började engagera mig politiskt här.

Mina uppdrag nu är Kommunfullmäktige, Kommunstyrelsen, Samhällsbyggnadsutskottet Personal och Näringslivsutskottet. Och jag tycker det är jättekul fortfarande.

Jag vill

Jag vill förbättra världen. Genom bättre vägar.

Se till att människor kan bo både på landsbygden och i Stan.

Att det finns väl fungerande kollektivtrafik både på landsbygd och i tätort. Båtförbindelse mellan Tjörn kommun och Kungälvs kommun. Vi måste förbättra kollektivtrafiken för att minska på antalet bilar som kommer norrifrån.

Vi måste börja tänka nytt när det gäller infrastruktur. Andra länder de tänker nytt medans Sverige och Kungälv tittar bara på vad har vi i dag. Vi måste lyfta blicken och titta in i framtiden vad behöver vi? Jo en eller flera överfarter över Göta älv och Nordre älv. MRT tåg och kanske någon linbana.

Kandidatur

Jag kandiderar till Kungälvs kommunfullmäktige 2018–2022 och står på platsnummer tio.
Jag kandiderar till Regionfullmäktige i Västra Götalandsregionen 2018–2022 och står på platsnummer sextiosju.
Jag kandiderar till Riksdagen 2018–2022 och står på platsnummer arton.

Kontakta mig

E-post: lappland67@hotmail.com

Kryssa mig för att jag ska få bli en del i det fortsatta förändringsarbetet för ett växande Kungälv!

Visits: 2492