Framtiden kräver nya och bra mötesplatser för unga

Sandra Mathiasson

20 år från Kungälv
Student
Kandidat #3, Kommunfullmäktige / Socialdemokraterna i Kungälv

Mitt namn är Sandra Mathiasson, jag är 20 år gammal och bor i Komarken.
Till vardags studerar jag offentlig förvaltning vid Göteborgs Universitet och engagerar mig politiskt i socialdemokraternas ungdomsförbund. På fritiden gillar jag att läsa, springa och att umgås med vänner och familj.

Framtiden kräver nya och bra mötesplatser för unga

Alla ungdomar har rätt till en meningsfull och jämlik fritid. Det skall finnas saker att göra för oss i Kungälvs kommun. Alla har varken råd med eller tycker att det är kul att spela fotboll. Kommunen måste erbjuda nya, bättre och varierade mötesplatser för unga.

 

 


Se fler texter av Sandra

 

Träffar: 171