Mona-Britt Gillerstedt, Fd.Distriktssköterska, Kungälv

Mona-Britt Gillerstedt

Om mig

Jag har tidigare varit aktiv i Kungälvspolitiken och främst de sociala frågorna. Sedan en tid är jag pensionär och vill åter igen komma in i politiken. Frågor som ligger mig varmt om hjärtat är äldreomsorg, social utsatthet och ungdommars möjliget att få en ljus framtid. Jag har alltid varit djurintresserad och naturmänniska men brinner även för vårt kulturarv.

Jag vill

Jag vill att alla barn skall ha en betydelsefull fritid där plånboken inte skall vara ett hinder för att kunna utöva idrott eller spela ett instrument.

Jag vill att det skall finnas fler händer i vården, dvs tillräckligt med personal för att kunna aktivera våra äldre.

Jag vill stadsfästa de förbättringar som kommunen vidtagit för de äldre såsom exempelvis fria resor. Många äldre kommer nu ut mer vilket är bra för deras hälsa och på lång sikt för samhällsekonomin.

Kandidatur

Jag kandiderar till Kungälvs kommunfullmäktige 2018-2022 och står på plats nummer femtiosex.

Kontakta mig

E-post: mona-britt@gillerstedt.se

Kryssa mig för ett socialdemokratiskt Kungälv och för att ge pensionärerna en röst i lokalpolitiken!

Träffar: 1564