För ett modernt och tryggt Kungälv

Miguel Odhner

54 år från Harestad, Kungälv
Kommunstyrelsens ordförande
Kandidat #2, Kommunfullmäktige / Socialdemokraterna i Kungälv

Jag heter Miguel Odhner. Jag bor på landet med min fru Jessica, våra barn Axel och Evelina, hunden Signe, en bondkatt och två kaniner. Mina intressen är politik, fiske, natur och motorcyklar.

Jag är Socialdemokraternas kandidat till ordförande för kommunstyrelsen.

Jag står för ett mänskligt, rättvist och modernt Kungälv. Tillsammans kan vårt Kungälv bli ännu bättre. Mitt uppdrag som kommunstyrelsens ordförande att leda vår kommun tar jag på största allvar. Jag tvekar aldrig på samarbete över politiska gränser, för Kungälvs bästa. Hela kommunen ska leva och utvecklas. En politiker ska tjäna människorna, vara engagerad, närvarande och delaktig.

För ett modernt och tryggt Kungälv

Tillsammans ska vi göra Kungälv hållbart, tryggt, trivsamt och mer självständigt från Göteborg. Vi ska bygga samman Kungälv och Ytterby med en ny Arena, större bad, fler idrottshallar och mötesplatser för unga. Som elev ska du ha möjlighet att lyckas i skolan. Det ska vara kul att driva företag eller läsa på högskola i Kungälv. Alla unga under 25 skall garanteras jobb eller utbildning, ingen skall lämnas utanför.

Kungälv ska växa lagom med större gröna lungor, fruktträd, utegym, lekplatser och rinnande vatten. Här ska du kunna vila, mötas och fika mitt i staden. Bostäder ska byggas för alla plånböcker, kust- och älvsområde ska tillhöra alla.

Vårt hav, fisk och natur ska skyddas hårdare för framtiden och Kungälv ska liksom övriga Sverige vara fossilfritt 2030. Kollektivtrafiken ska byggas ut och vara fri för både unga och äldre. Det ska vara tryggt och trivsamt att växa upp eller åldras i Kungälv.

Med mig vid rodret kan du räkna med hårdare tag mot gängkriminalitet och nolltolerans för all form av våld och droger i Kungälv.

Kungälv ska bli tryggare, punkt.

 

 


Se fler texter av Miguel

 

Visits: 475