För en tryggare äldreomsorg i Kungälv

Michael Hennler

46 år från Kungälv
Undersköterska
Kandidat #36, Kommunfullmäktige / Socialdemokraterna i Kungälv

Jag är 46 år och bor i Munkegärde, med fru och tre barn. Kommer från början ifrån Stockholm men förälskade mig i Kungälv första gången jag var här på besök. Så sedan 1996 har jag bott i både Ytterby och nu i Kungälv. På fritiden tycker familjen om att vara ute i naturen när vi kan.

Jag har arbetat inom vård och omsorg i stort hela mitt yrkesliv. Som undersköterska och Kommunalare är äldreomsorgen den viktigaste frågan inför valet.

För en tryggare äldreomsorg i Kungälv

Våra äldre behöver en ökad trygghet och en tryggare vård. Att inte ha allt för många olika personer under en vecka, utan en ökad kontinuitet för att känna sig trygg med vilka som kommer hem och hjälper dig i din vardag. Det måste satsas på personalens arbetsvillkor och arbetsmiljö för att kunna få en stabil och trygg personal, detta för att vi i Kungälv ska kunna erbjuda våra äldre en bättre vård och omsorg.

 

 

Träffar: 128