Lennart Martinsson, Kyrkogårdsarbetare, Romelanda

Lennart Martinsson

Om mig

Under pågående valperiod har jag ingått i kultur och fritidsberedningen . Jag har bidragit till underlag om ett nordiskt besökscentrum på Fästningsholmen som binder samman historia och framtid.

Jag vill

Jag värnar om trygghet. Trygghet från ett barns första stapplande steg och en kommunal barnomsorg med hög personaltäthet. En kommunal förskoleplats och en mjuk övergång till låg, mellanstadium och högstadium med kvalificerade lärare. En bra gymnasieutbildning för att trygga framtida jobb. En arbetsplats med kollektivavtal och arbetsmarknadsförsäkringar och en utbyggd äldreomsorg på gamla dar och vetskap om att mina barn ej skall ta hand om mig.

Kandidatur

Jag kandiderar till Kungälvs kommunfullmäktige 2018-2022 och står på plats nummer tretton.

Kontakta mig

Telefon: 070-6151884
E-post: lennartmartinsson52@gmail.com

Kryssa mig så lovar jag att arbeta vidare för ett tryggt Kungälv!

Träffar: 2408