Kenneth G Forslund Vice talman

Jag är väldigt stolt över att ha blivit nominerad av den socialdemokratiska riksdagsgruppen till Talman eller Vice talman.

Nu har jag blivit vald till Vice talman av Sveriges Riksdag. Det innebär att jag ingår i Talmanspresidiet, kommer att tjänstgöra som talman i riksdagens kammare, ta emot en del av de internationella besöken till riksdagen och en hel del annat.

Som vice talman så fortsätter man att delta i den politiska debatten. Med det valresultat Sverige fått, en högernationalistisk våg som fortsätter att svepa över världen och den mest högerinriktade regeringen i Sverige sedan demokratins införande för 100 år sedan, så finns det mycket att debattera.

Nu går det politiska arbetet vidare och jag tänker engagera mig fullt ut i eftervalsdebatten och styret av Sverige de närmaste fyra åren.

Jag har fått många glada hälsningar de senaste dagarna och har säkert inte lyckats svara alla så jag passar på att tacka alla som hört av sig på olika vägar.

Tack för alla uppmuntrande hälsningar!

Kenneth G Forslund
Socialdemokratisk riksdagsledamot från
Kungälv i Göteborgsområdet
Västra Götaland västras valkrets

Visningar: 90