Ingen ung ska bli kriminell

Kathrine Månsson

53 år från Ytterby
Tulltjänsteman
Kandidat #21, Kommunfullmäktige / Socialdemokraterna i Kungälv

Mitt namn är Kathrine Månsson,  jag är mamma, mormor och farmor. Som ordförande i S-kvinnor Kungälv, arbetar jag med att öka jämställdheten,  jag vill att vi minskar lönegap, inkomstgap och pensionsgap,  kvinnor I Sverige idag  har 74 procent av en mans pension så kan det inte fortsätta att vara.

Till vardag arbetar jag som Tulltjänsteman inom den brottsbekämpande delen i Tullverket och det har jag  gjort i olika roller under mer än 30 år. Tullverkets uppdrag är att bara godkända varor förs in över Sveriges gränser, dvs vi förhindrar att illegla varor som tex narkotika och vapen förs in i Sverige.

Ingen ung ska bli kriminell

Jag vet att arbetar vi tillsammans i Kommunen med föräldrar, socialtjänst, skolor, föreningar, företag  och myndigheter med gemensamma mål så ökar möjligheten för varje barn att välja en icke kriminell bana. Tillsammans skapar vi ett tryggt Kungälv att leva och bo i.

 

 


Se fler texter av Kathrine

 

Träffar: 120