Helén Byström, Barnskötare, Kungälv

Helén Byström

Om mig

Jag är anställd som barnskötare i kommunen men har sedan ca 4 år ett fackligt uppdrag som förhandlande regionalt fackligt ombud. Som förhandlare är mina huvudsakliga uppgifter att förhandla lönefrågor och verksamhetsförändringar mot privata arbetsgivare i kommunala verksamheter.

Jag har tack vare mitt fackliga engagemang fått ett större politiskt intresse och fick förra året möjlighet till ett uppdrag som ledamot i Framtid och Utvecklings-beredningen. Det har varit ett jätteintressant år där jag fått lära mig mycket om hur ett samhälle kan byggas långsiktigt.

Jag vill

arbeta för att alla ska kunna bo, leva och arbeta tryggt i Kungälv. Jag vill att det ska finnas billiga bostäder, finnas tillgång till den service och trygghet som behövs och det ska vara sjysta villkor på våra arbetsplatser. Jag vill även att idrotten och kulturen ska få möjlighet att utvecklas.

Kandidatur

Jag kandiderar till Kungälvs kommunfullmäktige 2018-2022 och står på plats nummer tolv.
Jag kandiderar till Regionfullmäktige i Västra Götalandsregionen 2018-2022 och står på plats femtioett.

Kontakta mig

E-post: helen.bystrom2@kungalv.se

Rösta på Socialdemokraterna för ett tryggt och säkert Kungälv!

Besök: 1767