Cathrine Månsson, Tulltjänsteman, Ytterby

Cathrine Månsson

Om mig

De senaste 30 åren har jag arbetat som Tulltjänsteman inom svenska staten. Jag är fritidspolitiker och ny medlem i Ytterbyföreningen där jag också sitter som revisor. Fackligt arbete har alltid legat mig varmt om hjärtat, vilket jag också har ägnat mig åt under ett antal år inom Tullkust, det uppdraget jag hade där var bla jämställdhetsfrågor.

Jag vill

Jag vill att Kungälv ska vara en trygg kommun att bo i. Att kommuninvånare, näringsliv, organisationer och de brottsbekämpande myndigheterna ska hjälpas åt att förebygga och bekämpa brottslighet. Jag tror att om vi skapar samhörighet och delaktighet bland medborgare så kommer vi att lyckas och ingen kommer att känna utanförskap och därmed inte heller välja en brottslig bana som alternativ. Alla i kommunen ska känna sig sedda hörda och bekräftade oavsett kön, etnisk bakgrund eller sexuell läggning.

Jag vill att jämställdhet ska stå i focus både i stort och i smått. Att inom näringsliv, integration, sjukvård, skolor etc ska det finnas en jämlik syn. Jag vet att både i styrelser inom näringslivet och inom integrationspolitiken finns det mycket att göra innan vi kan känna oss nöjda.

Kandidatur

Jag kandiderar till Kungälvs kommunfullmäktige 2018-2022 och står på plats nummer tjugoåtta.

Kontakta mig

Telefon 0768-330860
E-post: kathrine.mansson@gmail.com

Kryssa mig för ett tryggt och jämställt Kungälv!

Träffar: 4593