Birgitta Jähnke, distributör, Kungälv

Birgitta Jähnke

Om mig

Jag har under senaste åren varit aktiv i S-kvinnor och sitter just nu som ordförande i S-kvinnor Kungälv. Jag har jobbat aktivt inom fackföreningsrörelsen i större delen av mitt yrkesliv, först inom Livsmedelsarbetarförbundet när jag jobbade på Göteborgs Kex och numera inom Transportarbetar förbundet. Utöver detta är jag även aktiv i Kungälvs S-förening, Arbetarkommunens styrelse och Hyresgästföreningen.

Jag vill

Mitt intresse ligger i  dom sociala frågorna. Jag brinner för LSS och Habilitering i Kungälv som jag kommer jobba för att det fungerar mycket bättre än idag. Jag är också intresserad av dom facklig-politiska frågorna. Jag vill att det ska finnas jobb till alla och att dessa jobb skall vara trygga och med en lön som det går att leva på. Jag vill också att det skall byggas fler billiga hyresrätter som folk har råd att bo i. Sen vill jag jobba för ett tryggt Komarken där alla vågar gå ut på kvällar och helger.

Kandidatur

Jag kandiderar till kommunfullmäktige 2018-2022 och står på plats sexton.

Kontakta mig

Telefon: 0730673493
E-post: gittelina1@hotmail.com

Kryssa mig för ett tryggare Komarken där alla har ett arbeta att gå till!

Träffar: 3544