Anders Lökholm, Glasmästare, Kärna

Anders Lökholm

Om mig

Jag har tidigare mandatperioder verkat i Kungälvspolitiken inom ämnena Fritid och Vård och Omsorg. Har haft ett långvarigt ideellt föreningsliv också som ordf. under ett 20-tal år i flera ideella föreningar. Är utbildad Controller ekonom, Glasmästare och på senare år också App Developer för Apple och Android appar främst. Min fritid handlar i övrigt mest om min stora familj, Orkidéer, Arkeologi, skog och fiske.

Jag vill

Arbeta med Vård och omsorgsfrågor!

Fortsätta arbetet med att utrota barnfattigdomen som utbreder sig överallt i hela Kungälvs kommun. Jag tror vidare att fattigdomen och speciellt barnfattigdomen utgör basen för att kriminaliteten och missbruket växer allt mer och dessutom breder ut sig. Jag vill därför stävja möjligheten i sin linda genom att ge alla bättre förutsättningar genom att stödja insatser i föreningslivet för jag har insett bredden av insatser som hela vårt lokal ideella föreningsliv utgör och där behövs det då vidare satsningar.

Arbeta för ett starkt kultur- och ett starkt lokalt närings- liv har alltid haft ett starkt intresse hos mig.

Fästningsholmen skall utvecklas ur ett historiskt perspektiv som påverkat Kungälv exempelvis ”Bauhausiska smällen”! Verka för att hantverkscentrum med traditionella hantverksyrken så som smeder, sadelmakeri, kalkbruksmurning osv. Gärna med estetiska yrken i samma anda etableras omkring platsen gärna i samarbete.

Jag respekterar vår svenska historia så att vi INTE riskerar att om och om igen göra om samma fel som redan förut gjorts!

Kandidatur

Jag kandiderar till Kungälvs kommunfullmäktige 2018-2022 och står på plats nummer fyrtiofyra.

Kontakta mig

Telefon: 0707953405
Epost: val2018@lokholm.se

Kryssa för 44, på S listan, så hjälps vi alla åt att utrota den barnfattigdom som bitit sig fast i vårt lokala område.

Träffar: 2216