Vi behöver öka elproduktionen och bygga ut elnätet

Kenneth G Forslund

55 år från Kungälv
Riksdagsledamot
Kandidat #1, Riksdagen, Göteborgsområdet

Jag heter Kenneth G Forslund, G för Gustaf som jag heter efter morfar som var torpare och daglönare. Bor i Kungälv men född och uppvuxen i Rödbo som då var en del av Kungälv. I Riksdagen ägnar jag mig främst åt utrikespolitik och är ordförande i riksdagens utrikesutskott. Jag är socialdemokrat för att jag vill ha ett starkt samhälle med bra välfärd, snabb integration och där alla brott bekämpas. Samtidigt måste en grön omställning göras för att rädda klimatet. Det gör Sverige tryggare och världen bättre.

Vi behöver öka elproduktionen och bygga ut elnätet

Ström – Framtiden är elektrisk! Det behöver produceras mer el och takten i elnätsutbyggnaden måste minst fördubblas.

 

 

 


Besök och följ Kenneth G Forslund Riksdagsledamot (S) på Facebook
Se fler texter om Kenneth
Läs om Kenneth på Wikipedia

 

Visningar: 66